Supply Chain Awards 2017

Event Masters // Supply Chain Masters (former: BEVIB) & PICS Belgium

Awardshow, Gala Event

2017

PAX: 600

Awardshow & gala diner voor Supply Chain bedrijven

Organisatoren VIB en Pics Belgium hebben de ‘Supply Chain Award – Project of the Year 2017’ uitgereikt aan Pfizer. Daarmee haalde de farmareus het van Agfa Healthcare, JBC/Layton, De Meuter/Mergroup en Solvay.
Voor zijn project ‘End-to-end In-transit Visibility’ mocht Pfizer naast de hoofdprijs ook de ‘Prize of the Audience’ in ontvangst nemen. Dankzij de TrackiT-app van Pfizer en zijn aansluitende webversie kan men op elk moment binnen eenzelfde bedrijf real time-informatie over in-transit-vrachten of verzendingen zien. Dat resulteert in een verbeterd proactief management van die kritieke bezorgingen.
De ‘Start-Up Supply Chain Award’ viel dit jaar te beurt aan Transmate voor het project ‘Smarter collaboration in Logistics’. Via een cloud based-platform helpt het jonge bedrijf exporteurs, vrachtdragers en geadresseerden om beter samen te werken, te connecteren en hun supply chain te optimaliseren met als doel het fileleed in België aan te pakken.
 
Naast Pfizer en Transmate vielen ook twee beloftevolle studenten in de prijzen. Mathias Vercauteren (HOGent) won de prijs voor de beste bachelorthesis in supply chain management met zijn onderzoek naar procesoptimalisering van productiestukken in leeggoedflow bij Volvo Car Gent. De prijs voor de beste masterthesis in supply chain management ging naar Sven Masy (VUB), voor zijn onderzoek naar de optimale lokalisatie van bedrijven met hoge logistieke noden in Brussel.

Locatie